„Kontrol Technology”

A legmagasabb szintű elégedettség elérése érdekében a teljesítmény, a vezetési kényelem, a biztonság, és a környezetbarát vezetés terén, a célunk az, hogy folyamatosan fejlesszük technológiai képességeinket, és olyan gumiabroncsokat állítsunk elő, melyek mindenféle körülmények között optimálisan teljesítenek.

Kontrol Technology

A "Kontrol Technology" a Hankook alapvető filozófiája, melyet a termékeivel kapcsolatos kutatás, fejlesztés és gyártás teljes folyamatában alkalmaz. A Kontrol akronimában a 'K' betű a "kinetikus' szóra, illetve a mozgásra utal. A Kontrol az autó, a vezető és az útfelület közötti interakció tökéletes irányításának képességére utaló alapvető koncepciót jelenti.

A Hankook minden terméke a "Kontrol Technology" kocepcióján alapul, célja pedig az, hogy a fogyasztók számára a "teljesítmény, a kényelem, a biztonság és a környezetvédelem" biztosítása melletti örömteli vezetési élményt nyújtson. A motorsport szélsőséges teljesítményigényétől a gyermekek esős időben történő hétköznapi szállításáig a "Kontrol Technology" mindig rendelkezésre áll.

A "Kontrol Technology" négy funkciója

performance
A gumiabroncs teljesítménye a javított tartóssággal növelhető maximális szintre, mellyel a legjobb kezelhetőség biztosítható akár a legnehezebb vezetési feltételek között is, a vezetők számára lehetővé téve, hogy mindig a kiválasztott irányba haladjanak mindenféle vezetési körülmény között.
safety
Az autó és a vezető biztonságát a gépkocsinak az a képessége garantálja, hogy nehéz időjárási feltételek vagy útviszonyok között is fenntartja kezelhetőségét.
comfort
A gumiabroncsok valós körülmények közötti teljesítményének és viselkedésének megismerése alapot biztosít arra, hogy olyan abroncsokat tervezzünk, melyek zajkibocsátása és vibrációja alacsonyabb, vagyis csendesebben futnak, ami hozzájárul az optimális vezetési élményhez.
environment
Az ügyfelek költségeinek csökkentése érdekében jobb az abroncsok üzemanyag-hatékonysága, miközben a környezetet érintő negatív hatások is minimálisra csökkennek a szénkibocsátás minimalizálásával.

TOP

It is