Versenyképességünk javítása

A Hankook vállalatnál a célkitűzésünk az, hogy megerősítsük pozíciónkat, és világszinten vezető vállalattá váljunk. Mindezt márkánk világszintű jelenlétével és technológiai képességeinkkel érhetjük el, illetve egy rendkívül hatékony szervezeti rendszeren keresztül, mely maximális hatékonyságot és környezeti fenntarthatóságot garantál.

Világszintű prémium márka

A Hankook 1941-ben, Koreában kezdte meg működését nagyratörő gumiabroncsgyártó vállalatként. Az elmúlt 80 évben vállalatunk világszintű gumiabroncs márkává nőtte ki magát, mely szoros versenyben áll a globális piacon, és a világ prémium autógyáraival köt gyári beszállítói megállapodásokat. A globális piacokon üzleti jelenlétünknek a normál ipari gyakorlaton túlmenő bővítése,és márka értékének növelése érdekében agresszív marketing és kommunikációs stratégiánk keretében nagy jelentőségű motorsport szponzori és sport marketing tevékenységet folytatunk, illetve járműipari vásárokon jelenünk meg.

Hozzáférhetőbb az ügyfelek számára

A Hankook továbbra is erőfeszítéseket tesz a megfelelő szolgáltatások biztosítására ügyfelei számára szerte a világon, ennek érdekében indította el "T' Station" elnevezésű kiskereskedelmi üzletláncát, mellyel átfogó járműipari szolgáltatásokat nyújt a vezetőknek. A nagy kihívást jelentő koreai piacon szerzett tapasztalatokból tanulva bővítettük "Hankook Masters" kiskereskedői márkánkat, mellyel csúcsminőségű szolgáltatásokat jelenítünk meg a világszintű piacokon. Mindemellett hatékony kiskereskedelmi hálózatunk kényelmesen elérhető, azonnali szolgáltatást biztosít ügyfeleink részére.

Csúcsszintű technológia

A Hankook vállalatnál mereven ragaszkodtunk a legmagasabb minőségi szabványok betartásához. Ennek céljával építettük fel kutatás-fejlesztési központjainkat öt stratégiai helyen - Koreában, az Egyesült Államokban, Japánban, Kínában és Németországban -, hogy csúcsminőségű gumiabroncsok fejlesztésére összpontosíthassunk a fejlett és feltörekvő autópiacok számára. Emellett betartottuk ígéretünket, hogy tovább fektetünk be a kutatás-fejlesztésbe, a világszintű gazdasági válságtól függetlenül, és az utóbbi időben lelepleztük tervünket egy új kutatás-fejlesztési központ építésére vonatkozóan, mellyel egy következő minőségi szintre léphetünk. A kutatás-fejlesztés iránti alapvető elkötelezettségünknek köszönhetően abroncsaink a világ legtekintélyesebb szaklapjaiban is pozitív értékelést kaptak, amivel világszinten a hatodik legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalattá fejlődtünk.

A minőség, szolgáltatás és márkaérték mellett a gumiabroncs iparban a környezetvédelem is egyre lényegesebb kérdéssé válik, és a gumiabroncs tesztekkel kapcsolatos környezetvédelmi szabályozások, mint az üzemanyag-hatékonyság, a tapadás nedves úton és a zajszint is nyilvánosságot kap. A Hankook szigorúan teljesíti a nemzetközi környezetvédelmi előírásokat, és átvett egy világszintű gumiabroncs teljesítmény címkézési rendszert, mellyel az ügyfelek értékelhetik termékeink minőségét, illetve elkötelezettségünket a környezettudatosság iránt.

Globális mátrix szervezet a jövőbeni növekedésért

A világszinten kimagasló minőségű szolgáltatás kulcsa a globális központ és a regionális központjaink közötti szinergián alapul. A Hankook vállalatnál egy globális mátrix rendszert működtetünk, mely a regionális igazgatóságok számára lehetővé teszi, hogy szervesen ültessenek át stratégiákat a gyakorlatba, és maximalizálják a szinergia hatásait. Ebben a rendszerben a globális központ stratégiai vezetést biztosít, míg a helyi igazgatóságok regionális stratégiákat alakítanak ki testreszabott termékek és szolgáltatások biztosítására az egyes piacok számára. A globális központ a globális irányítási rendszert integrálja, és szabványosítja az infrastrukturális folyamatot, míg az egyes helyi igazgatóságok független feladatokat látnak el saját, testreszabott termeléssel, értékesítéssel és logisztikai rendszerekkel. A Hankook rendkívül hatékonyan és kiválóan teljesít a szervezeti rendszerű értékesítés területén, emellett elkötelezett e rendszer erősítése iránt, hogy tökéletes ügyfél-elégedettséget érjen el minden piacon.


TOP

It is