Driving Emotion - a mobilitáson túl

A technológiai szakértelmünkkel biztosított erőteljes fékteljesítmény, sima kezelhetőség és garantált biztonság által valóságos vezetési élményt tudunk nyújtani a puszta mobilitáson túl.

Driving Emotion

A Hankook vállalat célja biztonságosabb, kellemesebb és kényelmesebb vezetési élményt nyújtani a vezetők számára a motor beindításától kezdve. A kormánykerék mögött tapasztalt izgalom érzete, a "Driving Emotion" az, amit ügyfeleink számára nyújtani akarunk.

Vezetés bizalommal

A gumiabroncsok és a vezetés biztonsága kéz a kézben járnak, és a vezetőnek jól kell éreznie magát a volán mögött. Fejlett gumiabroncsaink rossz időben és nehéz útviszonyok mellett is mindig teljesítik ügyfeleink igényeit, miközben növelik a bizalmat, hogy mind a vezetőnek, mind pedig az utasnak biztonságos és élvezetes utazásban legyen része.

Vezetési izgalom

A teljesítmény és az autózási iránti lelkesedés ösztöne ott bujkál minden vezetőben, és a Hankook ezt a személyes érzést próbálja a vezetési élmény legmagasabb szintjére emelni. Abroncsaink tökéletes uralmat biztosítanak a sebesség és az iránytartás fölött, így a vezetők által az országúton elvárható tökéletes biztonságot és menetkényelmet nyújtják.

Vezetési elégedettség

A megelégedést okozó vezetési élmény, mely egységet jelent a természettel, olyan kiváltság, melyet mindenkine át kell élnie, és csak világszintű innovációval érhető el. A világ öt stratégiai pontján található kutatás-fejlesztési központ támogatásával a Hankook a legoptimálisabb abroncsokat fejleszti az adott ország útviszonyainak és vezetői jellemzőinek megfelelően. A környezetünk világszintű védelmével kapcsolatos, egyre erősödő kihívásnak való megfelelés érdekében, olyan környezetbarát termékeket fejlesztettünk ki, melyek maximális szintű hatékonyságot nyújtva magasabb szintű szabványoknak felelnek meg, és igazi vezetési élményt nyújtanak.

Vezetés büszkeséggel

Fejlett technológiánk mellett büszkék vagyunk arra, hogy tiszteletben tartjuk a természetet környezetbarát szakértelmünk segítségével. Célunk az, hogy mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járjunk, olyan innovatív technológia fejlesztésében, amely többletértéket teremt és megfelel a jövő környezetbarát gépjárműveihez.


TOP

It is