Márkaportfólió

A Hankook Tire stratégiailag három globális
abroncsmárkát tart fenn: Hankook, Laufenn és Kingstar.

A Hankook a vállalat zászlóshajója, mely egy technológiai innováción alapuló, globális prémium márka.

A legfőbb abroncscsaládunk a Ventus, amely termékeinket általánosságban a nagy teljesítmény, a kényelem és a sportosság jellemzi. A vállalat még számos más termékmárkát is tart fenn világszerte, melyek fejlesztésénél a legváltozatosabb igények kielégítése a cél. Ilyen márkáink többek között a Kinergy (kényelem és üzemanyag-takarékosság), a Dynapro (abroncsaink közútra és terepre) és a Winter I'cept (téli abroncsaink kiváló fékhatással).

Abroncsok széles választékát kínáljuk a személyautókhoz, a városi terepjárókhoz, a kisteherautókhoz, valamint a teherautókhoz és a buszokhoz, és vezető szerepet töltünk be abban, hogy a globális ügyféligényekkel összhangban innovatív termékeket állítsunk elő a jövő közlekedési környezetéhez, többek között az elektromos autókhoz.

Az eredeti alkatrészek (OE) beszállítását is sikerült szélesítenünk globális, prémium autómárkákkal, többek között három német vállalattal is. Mindezen túl, az abroncsaink kiváló értékeléseket kapnak a német Auto Bild magazin közúti tesztjei alapján, valamint a kiváló design miatt számos Red Dot díjat is elnyertünk már.

A márka státuszát tovább erősítjük jellegzetes sportok és motorsportok támogatásával, melyek többek között a világszintű futballklub, a Real Madrid, a tekintélyes európai futballbajnokság, az Európa-liga, az amerikai baseball-liga (MLB), a 24H Series és a Supercar Challenge.

 

 

A Laufenn szintén egy globális márka, melyet 2014-ben alapítottak, és elfogadható áron kínál olyan sofőrök számára abroncsokat, akik egyszerű, de lendületes és divatos életstílust követnek.

 

A 2015-ös amerikai és kínai indulást követően 2016-ban fokozatosan terjeszkedtünk az európai, a közel-keleti és az ázsiai piacokra. A Hankook Tire gyártástechnológiájára építve már bizonyítottunk a megbízhatóság és a minőség terén. A márka ismertségének növelése érdekében hivatalos szponzorai vagyunk az Európa-ligának, mely egy tekintélyes európai futballbajnokság az Európai Labdarúgó-szövetség szervezésében.

 

Széles körű termékcsaládjaink megfelelnek a különféle ügyféligényeknek a prémium sport, a személyautó és a városi terepjárók szegmensében egyaránt. A kínálatunkat 2020-ban a kereskedelmi járművekre is kiterjesztettük.

 

A prémium termékcsoportunktól, az S FIT-től (nagy teljesítményű, sportabroncs) és a G FIT-től (személyautó-abroncs) és az I FIT-ig (téli abroncs) és az X FIT-ig (városi terepjárókhoz, kisteherautókhoz készült abroncs) optimalizált termékcsoportot tartunk fenn a különböző gépjárműtípusokat, vezetési környezeteket és ügyfélszükségleteket figyelembe véve.

 

 

Tovább a Laufenn oldalára

 

 

A Kingstar márkánk személygépjárművekre (Road Fit termékcsalád) és kisteherautókra kínál abroncsokat több, mint 24 országban, de főként Európában forgalmazzák.


TOP

It is